Kontakt os

Udfyld nedenstående formular - og beskeden vil blive sendt til kontoret.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brandsikring, brandlukning og teknisk isolering

​Hos Brdr. Glanz ApS udfører vi brandsikring, brandlukning og teknisk isolering i samarbejde med Armadan og Protecta. 

Der er tale om brandteknisk rådgivning og certificerede brandlukninger samt vedligeholdelse. Alle lukninger og udbedringer bliver registreret og rapporteret, så bygningsejer og driftsherre altid har det totale overblik og den nødvendige dokumentation.

Vi hjælper for det meste virksomheder i Nordsjælland, fx i Helsinge, og Hillerød, hvor vores hovedkontor ligger. Vores fagfolk står altid klar til at brandsikre din bygning, også selvom du ikke kommer fra netop disse områder.

Regionschef/tekniskisolatør Mikael Glanz siger om brandsikring:

"Passiv brandsikring er forudsætningen for, at aktive systemer som fx røgmeldere, sprinklere og alarmer fungerer efter hensigten."

Opbygning af brandlukning og brandsikring

​Bygningsreglementet stiller krav om, at en eventuel brand i en bygning skal begrænses i sit omfang. I praksis sker det ved, at bygningen opdeles i brandsektioner, og brandsektionerne kan igen være underopdelt i brandceller. 

En brand må ikke kunne brede sig fra en celle eller sektion inden for en time. Det vil sige, at de vægge, gulve og lofter, der afgrænser en celle eller en sektion, skal have en brandsikring, der har mindst en times brandmodstandsevne.

Brandsikring med brandtætninger og brandlukninger benyttes alle de steder, hvor de afgrænsende vægge, lofter og gulve bliver gennembrudt, når der skal gives adgang til fx elinstallationer eller ventilationskanaler. Nøglen til at sikre ovenstående i en brandsikring er en detaljeret systematik og et professionelt, fagligt overblik, og det er lige præcis dét, der kendetegner vores arbejdsmetodik.

Fremtiden er digital brandsikring

​Vi kan nu digitalisere vores brandlukninger i stedet for den gamle på tryk. Det er en ydelse til vores kunder, der anvender vores lukninger. De leveres på et USB-stik eller på egen server.

Kontakt os, når du skal sikres mod brand

Vi kan udføre brandsikring og teknisk isolering i hele landet, og det sker normalt efter timebetaling og materialeforbrug. Vil du vide mere, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os endelig via tlf. 23 35 14 05 eller e-mail glanz@brdrglanz.dk.​

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

07:00 - 17:00​

​07:00 - 17:00​

07:00 - 17:00​

07:00 - 17:00​

07:00 - 12:00​

Glanz ApS

Hovedkontor

Nejedevej​ 10A
​​3400 Hillerød
​​

Lager

Nejedevej 15 A

3400 Hillerød


​​Telefon: 23 35 14 05

E-mail: glanz@brdrglanz.dk

​CVR: 41283971

Brdr. Glanz ApS
Nejedevej 10A
3400 Hillerød
Tlf.: 23 35 14 05
CVR: 30282566
glanz@brdrglanz.dk

Brdr. Glanz ApS

Armbolten 24F,

6000 Kolding