Kontakt os

Udfyld nedenstående formular - og beskeden vil blive sendt til kontoret.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brandsikring, brandlukning og teknisk isolering

​Hos Brdr. Glanz ApS udfører vi brandsikring, brandlukning og teknisk isolering i samarbejde med Armadan og Protecta. Der er tale om brandteknisk rådgivning og certificerede brandlukninger samt vedligeholdelse. 

Alle lukninger og udbedringer bliver registreret og rapporteret, så bygningsejer og driftsherre altid har det totale overblik og den nødvendige dokumentation.

Ved opgaver i forbindelse med brandlukning, hjælper vi for det meste virksomheder i Nordsjælland, herunder bl.a. Helsinge og Hillerød. Vores fagfolk står dog altid klar til at brandsikre din bygning, også selvom du ikke kommer fra netop disse områder.

Regionschef/tekniskisolatør Mikael Glanz siger om brandsikring:

"Passiv brandsikring er forudsætningen for, at aktive systemer som fx røgmeldere, sprinklere og alarmer fungerer efter hensigten."

Det er derfor vigtigt, at du har styr på din brandsikring, og vi hjælper hellere end gerne med at få tjek på det hele. Vi kan f.eks. hjælpe med brandlukning af huller samt brandlukning omkring rør.​

Opbygning af brandlukning og brandsikring

Bygningsreglementet stiller krav om, at en eventuel brand i en bygning skal begrænses i sit omfang. I praksis sker det ved, at bygningen opdeles i brandsektioner, og brandsektionerne kan igen være underopdelt i brandceller

En brand må ikke kunne brede sig fra en celle eller sektion indenfor en time. Det vil sige, at de vægge, gulve og lofter, der afgrænser en celle eller en sektion, skal have en brandsikring, der har mindst en times brandmodstandsevne.​

Brandsikring med brandtætning og brandlukning benyttes alle de steder, hvor de afgrænsende vægge, lofter og gulve bliver gennembrudt, når der skal gives adgang til fx elinstallationer eller ventilationskanaler. Nøglen til at sikre ovenstående i en brandsikring er en detaljeret systematik og et professionelt, fagligt overblik, og det er lige præcis dét, der kendetegner vores arbejdsmetodik.

Fremtiden er digital brandsikring

Vi kan nu digitalisere vores brandlukninger i stedet for de gamle på tryk. Det er en ydelse, som vi tilbyder til kunder, der anvender vores lukninger. De leveres på et USB-stik eller på egen server.

Skal du sikres mod brand? Kontakt os

Vi udfører brandsikring og teknisk isolering i hele landet, og det sker normalt efter timebetaling og materialeforbrug. Ønsker du at høre mere om brandsikring, eller vil du aftale et tidspunkt, hvor vi kommer ud og hjælper dig med brandlukning og teknisk isolering? Så kontakt os med det samme. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvad det drejer sig om i forbindelse med brandsikring.

Kontakt os på telefon 23 35 14 05 eller send en e-mail til glanz@brdrglanz.dk, så hører du fra os.

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

07:00 - 17:00​

​07:00 - 17:00​

07:00 - 17:00​

07:00 - 17:00​

07:00 - 12:00​

Glanz ApS

Hovedkontor

Nejedevej​ 15A
​​3400 Hillerød
​​

Lager

Nejedevej 15 A

3400 Hillerød


​​Telefon: 23 35 14 05

E-mail: glanz@brdrglanz.dk

​CVR: 41283971

Brdr. Glanz ApS
Nejedevej 15A
3400 Hillerød
Tlf.: 23 35 14 05
CVR: 30282566
glanz@brdrglanz.dk

Brdr. Glanz ApS

Armbolten 24F,

6000 Kolding