Kontakt os

Udfyld nedenstående formular - og beskeden vil blive sendt til kontoret.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilbygning udføres på alle slags huse

Skal bygningen eller boligen udvides, kan vi hjælpe dig med en kvalitetsløsning, hvor alle detaljer er tænkt ind. Hos Brdr. Glanz lægger vi vægt på kvalitet fra start til slut, og derfor kan du altid være sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger. 

Vores kontor ligger i Hillerød, men vi udfører gerne tilbygninger i andre byer i Nordsjælland, fx Helsinge, og kommer du fra København kan vi sagtens også hjælpe dig. 

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som tager udgangspunkt i kundernes ønsker og behov. Inden vi påbegynder en tilbygning, tager vi en grundig snak med dig om dine forventninger, så vi opnår en fælles forståelse for opgaven.

Vi er med fra starten, hvis du vil have hele pakken:

  • Ide og plan
  • Udførsel af tegnings materiale
  • Byggeansøgning
  • Tilsyn og byggestyring
  • Udførsel og aflevering

Hvad koster en tilbygning?

​Hos Brd. Glanz har vi mange års erfaring med en lang række opgaver indenfor tilbygning. En tilbygning kan fx indebære at bygge skur, bygge en tagetage, anlægge udestue eller bare ny stue, bygge garage eller carport. Du kan få lavet tilbygning på din private bolig eller til dit sommerhus, og som erhvervskunde kan du få lavet tilbygninger til din virksomheds bygning. Vi kan også stå for en fuldstændig ombygning og renovering, som kan være langt mere omfattende end tilbygning.

Derfor varierer vores priser naturligvis også alt efter opgavens omfang, og selvom vi tilbyder en kvadratmeterpris, så giver vi dig som regel et samlet tilbud på projektet efter samtale, vurdering af opgaven og pris på materialer​

​Overlad trygt din næste tilbygning til os

Vi ved, at det er en tillidssag at lukke fremmede håndværkere ind i sit hjem. Det er vigtigt for os, at du kan føle dig tryg, når en tilbygning eller renovering udføres.

Vi sørger for at holde dig informeret undervejs, ligesom vi selvfølgelig ikke træffer vigtige beslutninger, uden du er med inde over. Vi har igennem tiden udført mange flotte tilbygninger – med rigtig tilfredse kunder. Vi ansætter og anvender kun dansk overenskomstlønnede, danske håndværkere, og desuden tilbyder vi følgende på alle byggeopgaver:

  • Byg-Garanti
  • Entrepriseforsikring inkl. varmt arbejde

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om vores mange kompetencer inden for tilbygning. Hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser, kan du altid komme til at snakke med en erfaren fagmand, som kan give dig gode råd med på vejen.

Du kan henvende dig på tlf. 23 35 14 05 eller via e-mail på glanz@brdrglanz.dk.

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

07:00 - 17:00​

​07:00 - 17:00​

07:00 - 17:00​

07:00 - 17:00​

07:00 - 12:00​

Glanz ApS

Hovedkontor

Nejedevej​ 10A
​​3400 Hillerød
​​

Lager

Nejedevej 15 A

3400 Hillerød


​​Telefon: 23 35 14 05

E-mail: glanz@brdrglanz.dk

​CVR: 41283971

Brdr. Glanz ApS
Nejedevej 10A
3400 Hillerød
Tlf.: 23 35 14 05
CVR: 30282566
glanz@brdrglanz.dk

Brdr. Glanz ApS

Armbolten 24F,

6000 Kolding