Kontakt os

Udfyld nedenstående formular - og beskeden vil blive sendt til kontoret.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilsyn med byggeprojekter

​Vi føre tilsyn med dit byggeprojekt. Det kan spare dig for både bøvl, forsinkelser, fejl, mangler og ekstraregninger.

Hvad vil det sige at føre tilsyn med et byggeprojekt?

En tilsynsførende er en uvildig person, der er ansat af boligejeren til at sørge for, at byggeriet forløber som planlagt. ved mindre og større byggeprojekter er det en fordel at få tilknyttet en tilsynsførende.

​​

F.eks.:

  • Føre opsyn med håndværkernes arbejde alle faggrupper.
  • Afholde byggemøder.
  • Svare på spørgsmål fra håndværkerne, f.eks. om valg af materialer og løsninger.
  • Løse problemer, så der ikke opstår unødvendige forsinkelser.
  • Koordinere byggeprocessen og de forskellige grupper af håndværkere.
  • Sørge for, at økonomien og tidsplanen bliver overholdt.
  • Byggemøde Referat

   ​

​Vi som tilsynsførende har til opgave at sikre, at hver enkelt arbejdsopgave/delentreprise bliver afleveret til tiden i den aftalte kvalitet. Derfor skal den tilsynsførende have et godt kendskab til og overblik over hele byggeriet og de enkelte delelementer i byggeprocessen. Vi skal være der til at koordinerer og leder de forskellige grupper af håndværkere.

​​

Er det et krav, at du har en tilsynsførende på dit byggeri ?

Det er ikke et krav, at du har en tilsynsførende på dit byggeri. Du må godt selv stå for tilsynet, men det vil vi normalt fraråde dig, medmindre du selv har stor erfaring med byggeri.

​​

Et større byggeprojekt med mange delopgaver (delentrepriser) og forskellige grupper af håndværkere, der skal koordineres, er en kompliceret størrelse at styre. Der er større chance for et godt resultat, hvis det er en person med erfaring fra mange lignende projekter, der står for den overordnede styring og tilsynet med byggeriet. Det er også ret tidskrævende at føre tilsyn. Det er nemlig vigtigt, at den tilsynsførende er meget synlig på byggepladsen. Det kan være svært at få tid til, hvis man både har et job og en familie at passe ved siden af. Der for vil dette som regel indgå i vores tilbud eller som altid i vores totalentrepriser.

I hvilke byggeprojekter er det vigtigt at føre tilsyn?​

Rådgiver gennemgår loft med husets ejer.

Selv ved mindre byggerier er det en god idé at have en rådgiver/tilsynsførende knyttet til projektet. Rådgiveren koordinerer aftaler med håndværkere og sørger for, at arbejdet skrider frem efter planen og bliver udført i den aftalte kvalitet og uden fejl.

​I større byggeprojekter er det endnu vigtigere med et ordentligt tilsyn. Det gælder f.eks. nybyggeri, tilbygninger og større ombygninger eller renoveringer. Ved sådanne byggeprojekter er der mange arbejdsopgaver og håndværkere, der skal koordineres. Det betyder, at byggeprocessen er mere uoverskuelig og kompleks. Den erfarne tilsynsførende er vant til sådanne sager og ved, hvordan han skal lede "slagets gang".

Vi er i stand til at styre dit projekt med fast hånd, så byggeriet bliver afleveret til tiden i den aftalte kvalitet.

​Hvor ofte skal der føres tilsyn?​

Den tilsynsførende skal være på byggepladsen ved opstarten af byggeriet og skal derefter besøge byggepladsen så ofte, som der er behov for. Det varierer, alt efter hvor komplekst og omfangsrigt byggeprojektet er.​

Ved nybyggerier og andre store byggeprojekter er det bedst, hvis den tilsynsførende altid er tilgængelig, så han kan løse de daglige problemer og dermed sikre, at byggeriet skrider frem efter tidsplanen. Ved mindre tilbygninger eller ombygninger er det måske tilstrækkeligt, at den tilsynsførende kommer på byggepladsen fire til seks gange i løbet af byggeriet.

​​

Hvad koster tilsynet?​

For det meste indgår tilsynet i vores tilbud, eller som altid i vores totalentrepriser.

Det er umuligt at sige generelt, hvad det koster at få ført tilsyn på et byggeri. Det kommer helt an på, hvor stort eller kompliceret dit byggeri er. Men for at give dig en fornemmelse af prisniveauet, får du alligevel et eksempel:

Hvis der er tale om en mindre tilbygning, er der typisk brug for mellem fire og seks tilsyn på hver fem timer. Da det koster cirka 750 kr. i timen inkl. moms, er den samlede pris et sted mellem 15.000 kr. og 22.500 kr. inkl. moms. Hvis der er tale om en større tilbygning eller et nybyggeri, skal du regne med et noget større beløb. For en nybygget villa til to millioner vil rådgivning og tilsyn typisk koste mellem 60.000 kr. og 120.000 kr. inkl. moms. Men det kan også godt blive dyrere, hvis der er tale om et kompliceret byggeri.

​​

Selvom det kan lyde som mange penge, skal du tænke på, at den tilsynsførende ofte er pengene værd, fordi han kan spare dig for både bøvl, forsinkelser, fejl, mangler og ekstraregninger.

​​

Hvad risikerer du, hvis der ikke bliver ført tilsyn?​

Hvis der ikke bliver ført ordentligt tilsyn med dit byggeprojekt, kan byggeriet i værste fald ende med at blive meget forsinket, meget dyrere og i en langt dårligere kvalitet, end du havde forventet.

Vi som tilsynsførende kan hjælpe med at holde håndværkerne i ørerne og sørge for, at de få udført det aftalte arbejde til tiden, og at arbejdet bliver udført i en ordentlig kvalitet uden fejl og mangler.

​Fører kommunen eller andre myndigheder tilsyn med dit byggeri?​​

Før du går i gang med et større byggeri, skal du søge byggetilladelse i kommunen. Undervejs vil kommunen også føre tilsyn med byggeriet.

​Kommunens tilsyn kan ikke erstatte det tilsyn, din tilsynsførende fører. Kommunens tilsyn er ikke særlig grundigt. Kommunen fører stort set kun tilsyn med, at dit byggeri overholder den byggetilladelse, du har fået, og at byggeriet umiddelbart ser ud til at være lovligt.​

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

07:00 - 17:00​

​07:00 - 17:00​

07:00 - 17:00​

07:00 - 17:00​

07:00 - 12:00​

Glanz ApS

Hovedkontor

Nejedevej​ 15A
​​3400 Hillerød
​​

Lager

Nejedevej 15 A

3400 Hillerød


​​Telefon: 23 35 14 05

E-mail: glanz@brdrglanz.dk

​CVR: 41283971

Brdr. Glanz ApS
Nejedevej 15A
3400 Hillerød
Tlf.: 23 35 14 05
CVR: 30282566
glanz@brdrglanz.dk

Brdr. Glanz ApS

Armbolten 24F,

6000 Kolding