Kontakt os

Udfyld nedenstående formular - og beskeden vil blive sendt til kontoret.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Totalentreprise – når I skal bygge stort

Tømrerfirmaet Brdr. Glanz ApS har stor erfaring med at stå som hoved- eller totalentreprenør på diverse byggeopgaver i det meste af Nordsjælland og Helsinge. Fra basen i Hillerød kan vi varetage både store og små projekter, da vi har en yderst alsidig erfaring med totalentreprise.

Hvad er totalentreprise?

En totalentreprenør er med til at give jer det fulde overblik over hele processen, og kvalitetssikrer samtidig al arbejde fra underleverandører. Når der skal bygges stort, fx omfattende erhvervsbyggerier, så kræver det en erfaren totalentreprenør, der ved, hvad der skal til, for at opgaven løses til fuld tilfredshed. I slipper dermed for kontakt til diverse underleverandører og eksterne firmaer, og skal kun tage stilling til det, I ønsker af jeres projekt.

Professionel totalentreprise for virksomheder

Vælger I Brdr. Glanz ApS som entreprenør på jeres projekt, er I sikret en seriøs og professionel samarbejdspartner, der holder styr på de til tider mange faggrupper, der skal ind over en byggeproces i forbindelse med en totalentreprise. Vi kommunikerer altid grundigt med dig og din virksomhed, før projektet begynder, og vurderer opgaven grundigt, før der skrives kontrakt. 

Vi vægter professionalisme og tillid højt, hvilket giver tilfredse kunder og veludførte projekter.

Grundig energivejledning

Vi er med fra projektering til allersidste finish og sørger for grundig vejledning hele vejen igennem. Som uddannet energivejleder lever vi altid op til gældende isoleringskrav og rådgiver også om den optimale og mest miljørigtige løsning i det givne tilfælde. Vi tilbyder desuden termografering med energirapport.​

Kontakt en totalentreprenør og hør mere

I er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 23 35 14 05 eller skrive en e-mail til os på glanz@brdrglanz.dk.

Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, I måtte have i forbindelse med totalentreprise og oplyser hellere end gerne om priser og ydelser, så I er sikre i jeres sag, når i vælger os.​

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

07:00 - 17:00​

​07:00 - 17:00​

07:00 - 17:00​

07:00 - 17:00​

07:00 - 12:00​

Glanz ApS

Hovedkontor

Nejedevej​ 10A
​​3400 Hillerød
​​

Lager

Nejedevej 15 A

3400 Hillerød


​​Telefon: 23 35 14 05

E-mail: glanz@brdrglanz.dk

​CVR: 41283971

Brdr. Glanz ApS
Nejedevej 10A
3400 Hillerød
Tlf.: 23 35 14 05
CVR: 30282566
glanz@brdrglanz.dk

Brdr. Glanz ApS

Armbolten 24F,

6000 Kolding